ultra-slim

Ultra-Slim är ett effektivt och säkert sätt att gå ner i vikt, vilket bidrar till att bli av med övervikt, även med komplexa former av fetma, BMI över 30-35.
Ultra-Slim har i sin sammansättning flera aktiva komponenter som har en annan verkningsmekanism, men i kombination, har en liknande terapeutisk effekt och hjälper patienten att snabbt gå ner i vikt.
Strukturen i Ultra-Slim innehåller bara naturliga extrakt och komponenter, så att fettförbrännaren inte påverkar det centrala nervsystemet och hjärt-kärlsystemet. En experimentell studie visade att du kan gå ner i vikt 10-15 kg på bara 2 månader med hjälp av Ultra-Slim.

Hur fungerar Ultra-Slim?

Ultra-Slim innehåller tyrosin, grönt te, antioxidanter, koffein, ett extrakt av svartpeppar.
Tyrosin är en aminosyra som är en del av vävnadsproteiner, förhindrar katabolism och förbättrar metaboliska processer, på grund av omvandlingen av fett till energi. Tyroxin ökar uthålligheten och energiproduktion från fettvävnad.
Grönt te, svart peppar och koffein förbättrar också metabolism och ökar hastigheten för omvandling av fettvävnad. Nu behöver du inte hålla en strikt diet och förstöra magen.
Ultra-Slim löser inte fett och hindrar att det deponeras i vävnader genom att störa deras absorption från magen. På grund av detta, blir bantningen mycket snabbare, speciellt i kombination med fysisk ansträngning.

Hur du tar Ultra-Slim?

Fettförbrännaren Ultra-Slim används varje dag, 2-3 tabletter beroende på BMI och svårighetsgraden av fetma.
Ta Ultra-Slim 1 tablett före måltid med ett helt glas vatten. Effektiviteten av Ultra-Slim fettförbrännare blir lägre om man tar medlet efter en måltid.
Verkan av Ultra-Slim kommer att starta från den första dagen, men resultaten kommer att bli synligt efter ca 2 veckor. Till skillnad från läkemedel, där vikten kommer tillbaka igen, kommer du inte att få vikt tillbaka efter att ha tagit Ultra-Slim, därför att det snabbar upp din ämnesomsättning och din fettbearbetning kommer att bli bättre.

Vilka eventuella biverkningar?

Ultra-Slim innehåller endast naturliga ingredienser, så viktminskning med Ultra-Slim, kommer utan biverkningar. I början kan det orsaka magbesvär eller diarré, uppblåsthet, men dessa biverkningar går över efter 2-3 dagar.