probolan 50

Probolan 50, ökar nivån av testosteron och hjälper till att bygga muskelmassa, är inte sämre än anabola steroider, och är det senaste medlet i den arsenal som används av elitidrottare.
Till skillnad från anabola steroider, innehåller den molekylära formeln i Probolan 50 inte några farmakologiska syntetiska tillsatser, därför är det helt säkert.
Idrott och medicinska experter, har speciellt för Probolan 50, utvecklat en speciell matris Epihydroxetiolan -17, vilket är identiskt i struktur med testosteronestrar, och har identisk verkan med kraftfulla anabola steroider, men innehåller inte förbjudna syntetiska tillsatser.

Probolan 50’s formel innehåller endast naturliga komponenter som ökar mannens testosteronnivåer. Effekten av Probolan50 utvecklas ganska långsamt, så de första resultaten kan ses först efter 1-2 veckor efter det att du börjar ta tabletterna.

Som ett resultat av ökande testosteronnivåer, finns det en ökning av proteinsyntesen i celler och en betydande ökning av muskelmassa, ökad uthålligheten, ökad styrka och energiprestanda.
Probolan 50 stimulerar produktionen av testosteron, så när du tar detta medel, finns det ingen aromatisering process och nivåerna av östrogen och prolaktin ökar inte. Tvärtom, när nivån av testosteron ökar, kommer östrogennivåer att minska, och som ett resultat kan idrottaren få 5-8 kg mager kroppsmassa utan fett och vatten.

Hur du tar Probolan 50?

Kuren för att öka muskelmassa med Probolan50, består i en 16-veckors cykel.

• Anabol kur med Probolan 50, startar med en minsta dos av 2 tabletter om dagen. Tabletterna tas på morgonen på fastande mage, med lite vatten.
• Från den tredje veckan ökas dosen upp till 4 tabletter om dagen Probolan50. 2 tabletter tas på morgonen och 2 tabletter direkt efter träning, för att starta återställningsprocessen och fylla cellerna med protein.
• De två sista veckorna (vecka15-16), minskas dosen till 2 tabletter om dagen.

Vilka eventuella biverkningar?

När du tar Probolan 50 finns inga biverkningar, som när du tar anabola steroider.
Men vissa män märker ibland en minskning eller kraftig ökning av sexuell lust eller minskning av spermaproduktionen. Efter att ha tagit kuren med Probolan50, fungerar den sexuella funktionen felfritt.