Åsikter om ultra slim

Jag kunde inte spegla mig själv längre! DET HJÄLPTE!

Jag letade på nätet efter information om banting. Jag stötte på detta medel och först visste jag inte vad jag borde tycka om det eftersom det var svårt att få reda på mer om pillerna, bortsett från uppgifterna på hemsidan.
Pga att jag avskydde att spegla mig och ville inte längre stå ut med att se ut som en ‘smågris’ tog jag chansen för att prova om pillerna verkligen kunde hjälpa mig.
DET HJÄLPTE! 10,5 kg mindre i 4 veckor. Det är mindre än vad de lovade men jag är helt nöjd!

Agnieszka Jachowicz, 26 år, Poznan

 

 

ultra slim

DET… bränner bort FETTET med stor kraft

Jag hade aldrig använt något bantningsmedel eftersom jag tyckte att det var dumt. Jag vet inte själv hur jag låt mig lockas till dessa piller men efter att jag hade köpt dem…
Jag hade en övervikt på 17 kg. Redan efter första tabletten kunde jag rent av känna hur DET… bränner bort FETTET med stor kraft! I 7 veckor blev jag av med 14 kg. Det har gått ett helt halvår men övervikten kom aldrig tillbaka!

Dorota Hamerlińska, 29 år, Gdańsk-Oliwa

 

beställ nu