ÅSIKTER OM PROBOLAN

 

Jag har alltid haft problem med muskler. Jag har varit smal och tunn sedan jag minns. Jag försökte med idrott men kunde inte få sådan muskulatur som jag längtade efter. När jag började köra med styrketräning fick jag veta hur viktigt det är med att äta rätt och inta rätt kosttillskott. Så började jag med PROBOLAN 50. Redan efter 3 månader har jag byggt upp en riktigt schysst bröstkorg – och inga biverkningar syns! Nu får tjejerna vända sig om när jag går på gatan…

 

 

 

probolan 50

 

I min ålder blir det lätt att få lite extra fett, med vardaglig stress och sittande livsstil. Men för en kort tid sedan har jag bestämt mig att kämpa om mitt förlorade utseende. Jag försökte styrketräna. Tyvärr så fick jag nästan inga resultat – mina muskler växte inte så snabbt som jag ville och fettet ovanpå ville inte försvinna. Bara när jag kompletterade mina träningspass med sportnutrition så fick jag bättre resultat. PROBOLAN 50 har hjälpt mig att inom kort bli av med fett, bygga musklerna och få bättre självförtroende.

 

beställ nu